Vælg den rette varmepumpe som matcher dine behov

19 juli 2021
Astrid Pedersen

Hvis du ønsker at give din bolig en grønnere profil kan du som husejer med fordel tage et kig på din opvarmningsmetode. Det er nemlig her du for alvor vil kunne flytte nålen på det område og samtidig spare en masse penge.

Du vil selvfølgelig kunne komme rigtig langt med isolering af boligen og udskiftning af vinduesruder til bedre isolerede af slagsen. Men der hvor det rigtig batter er når du skrotter det udtjente fyr eller de gamle ineffektive elektriske radiatorer til fordel for en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe er bedst?

De to oven for nævnte typer varmepumpe tjener hver deres formål. En luft til vand varmepumpe er en oplagt erstatning for et gammelt slidt fyr som varmer cirkulationsvand og brugsvand op i din bolig.

En moderne luft til vand varmepumpe anno 2021 vil uden problemer kunne opvarme din bolig med langt større effektivitet end det gamle fyr – og til en meget lavere pris. Du vil kunne skære helt op til 70% af dine årlige udgifter til opvarmning af bolig hvis du skifter fyret ud med en luft til vand varmepumpe. Og så vil du samtidig kunne glæde dig over at skåne miljø og klima på samme tid.

Vælg en smart luft til luft varmepumpe hvis du varmer op ved hjælp af elektriske radiatorer

Luft til luft varmepumper kan erstatte elektriske radiatorer og leverer samtidig en langt mere effektiv og hensigtsmæssig opvarmning af de enkelte rum.

Med en luft til luft varmepumpe kan du, foruden billigere varme, få renset luften i din bolig og dermed opnå et bedre indeklima. Og du vil kunne tænde din luft til luft varmepumpe med en fjernbetjening eller en app til smartphone således at du kan komme hjem til en opvarmet bolig.

Find din nye varmepumpe på https://www.billigventilation.dk/shop/varmepumper/ 

Flere Nyheder