Tre ideelle kager du kan lave til børnefødselsdagen

07 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der findes mange muligheder, når det kommer til at lave en fødselsdagskage til dit barn. Det behøver nødvendigvis ikke at være et større og vildere projekt, da de fleste børn bare foretrækker helt almindelig kage. Der findes naturligvis smage, som nogle børn kan lide og andre ikke. Derfor har vi listet tre forskellige slags, som du kan bruge, hvis du skulle stå og mangle inspiration til fødselsdagskagen. 

1. Chokolade

Chokolade er uden tvivl den smag, som de fleste kan lide. Det er en vinder blandt alle og kan komme med alt slags topping. Du kan enten lave en stor bradepande chokoladekage, som du nemt kan tage med hen til institutionen eller skolen. En Chokoladekage kan du enten selv bage fra bunden eller købe dig til en færdiglavet miks. Det er op til dig og hvor meget tid, du har for hånden. Du kan tilføje lækre chokoladestykker eller chokoladeknapper i dejen, så kagen bliver godt svampet og giver lidt knas. 

2. Kanel

Hvis du er træt af at lave den samme kage om og om igen, så kan du prøve at kaste dig over en kanelkage. En kanelkage kan smage helt himmelsk, hvis den er bagt på korrekt vis. Kanelkagen kan du også medmindre på arbejdet. Her kan du lave en glasur med kaffesmag i. Det kan sikkert glæde de fleste medarbejdere. Den er også nem at lave i en bradepande, ligesom chokoladekagen. Den er også god til børnefødselsdagen, hvor du kan erstatte kaffeglasuren med chokolade i stedet for. 

3. Banan

Banankage er også et hit blandt mange. Banankagen er ideel for dig, der står med en stort bundt bananer eller overmodne bananer, der skal bruges hurtigt. De fleste børn kan godt lide banan, men der er få, der ikke kan lide smagen eller konsistensen af en banan. Derfor kan du forhøre dig med dit barn, om der er nogle i klassen, der ikke kan lide banan. Ellers kan kagen nemt fryses ned, hvis der skulle være mange rester. 

Flere Nyheder