Tilbud på gulvafslibning i Farum

Når et trægulv netop er blevet lagt – eller lige har modtaget en gulvafslibning – skal det behandles med en behandling, som enten forsegler træværket eller holder det beskyttet ved at danne en hinde i selve træværkets overflade. Du bør være opmærksom på, at nogle typer behandling kræver vedligehold, som er både tidkrævende og slidsomt – men samtidig giver et smukt resultat.

Hvad er forskellen på de forskellige typer behandling af trægulv?

Grundlæggende findes der to forskellige typer af behandling, som man kan påføre et trægulv efter en gulvafslibning: De forseglende og de ikke forseglende. Under de forseglende hører eksempelvis lakering og maling af trægulv. Lak og maling lægger sig oven på træet, og holder det beskyttet imod påvirkninger fra omgivelserne. De ikke forseglende behandlinger tæller lud behandling, sæbe behandling, voks og olie behandling.

Af disse er især olie og sæbe behandling særdeles populære. Med en olie behandling kan du tone træværket i forskellige farver, for eksempel rødlig brun, grå eller sort, men i modsætning til maling vil olien trænge ned i træværket, og stadig lade træets unikke features skinne igennem. Med en sæbe behandling vil gulvet typisk blive lysnet et par toner på grund af det hvide pigment i den særlige sæbe, som skrubbes ned i gulvet. Et sæbe behandlet gulv kræver megen vedligeholdelse, hvis det ikke meget hurtigt skal blive mærket af dagligdagens slitage.

Få dit flotte gulv igen med en gulvafslibning

Er dit gulv behandlet med en ikke forseglende behandling – for eksempel olie eller sæbe – og er det begyndt at falme i overfladen? Er der opstået ridser og skrammer samt grimme pletter fra spildte væsker, som ikke lader sig fjerne ved almindelig vask? Så vil dit gulv med stor sandsynlighed have glæde af en professionel gulvafslibning – og en ny efterbehandling.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning på gkservice.dk

Astrid Pedersen