Sikker levering og professionel håndtering af din forsendelse med UPS

31 oktober 2018
Astrid Pedersen
Sikker levering og professionel håndtering af din forsendelse med UPS

Når det handler om forsendelse – hvad end det drejer sig om en enkelt pakke, et fortroligt dokument, eller en hel container – gælder det om at finde den billigste løsning. Uanset om du blot står for at skulle sende en julegave til din nevø, som er på udvekslings ophold i USA, eller om du står med en større B2B colli forsendelse, er der absolut ingen grund til at betale for meget for at få leveret varen, så at sige.

Der kan være meget store prisforskelle de enkelte udbydere imellem, og såmænd også betydelige variationer i priserne på ydelserne hos hver enkelt operatør. Derfor kan det tilrådes, at du orienterer dig grundigt på markedet, førend du beslutter dig for en forsendelses metode.

Find nemt og hurtigt billig forsendelse på pakke.dk

Det kan dog godt være op ad bakke selv at skulle orientere sig i den jungle, der udgør markedet for fragt og logistik. Der findes rigtig mange aktører på markedet, og det kan sagtens være rigtig vanskeligt at gennemskue, hvilken aktør og hvilken model, som er den ideelle for netop din forsendelse. Og derfor er det godt, at vi har den smarte sammenlignings portal pakke.dk.

På pakke.dk sammenlignes priser og leverings tider fra kendte aktører såsom UPS, FedEx, DAO, GLS, Post Nord, Bring og DHL. Ud fra din pakkes mål, vægt og destination finder pakke.dk den optimale og billigste forsendelses metode. Du kan vælge udelukkende at få præsenteret løsninger fra en enkelt leverandør – for eksempel det amerikanske fragtfirma UPS – hvis du foretrækker netop denne udbyder.

Billig forsendelse med UPS via pakke.dk

Det amerikansk baserede fragtfirma UPS er et verdensomspændende foretagende, som især er kendt for sin professionalisme og store erfaring med internationale og interkontinentale forsendelse. På https://www.pakke.dk/ups kan du finde og bestille din forsendelse med UPS, og samtidig tracke forsendelsen hele vejen fra start til destination med pakke.dk’s smarte tracking app.

Flere Nyheder