Med en træningslejr i udlandet kan jeres hold blive bedre under sydens sol

Der er nogle naturlige begrænsninger vejrmæssigt i Danmark i forhold til at træne uden for. Hvis I er seriøse i forhold til jeres sport, er det dog afgørende, at I også kan træne om vinteren. Det kan I selvfølgelig gøre inden døre, men for rigtig mange sportsgrene er det bare ikke det samme. Derfor er det en god ide, at I overvejer at tage på træningslejr i udlandet. Der kan I komme til at træne udenfor under varmere himmelstrøg. Samtidig giver solens lys jer netop mere energi til at træne om vinteren. 

Der ligger et stort arbejde i at arrangere en vellykket træningslejr. Derfor er det en god ide, at I benytter jer af et bureau frem for at prøve at arrangere lejren selv. Det tager tid at finde frem til et sted, hvor I kan være mange af sted, og hvor de har de rette faciliteter. De gode steder bliver hurtigt booket op lang tid i forvejen, hvilket kan gøre det svært for jer at finde et godt sted. 

Et af de danske firmaer, der har specialiseret sig i at arrangere træningsrejser for både professionelle og amatører i udlandet, er yaksport.dk. De kan klare selv meget store grupper, hvilket er med til at gøre, at I nemt kan komme af sted gennem dem. 

De har flere års erfaring fra branchen, hvilket gør, at I kan være sikre på, at I kan komme et sted hen, hvor de har alle de faciliteter, som I skal bruge. Det være sig svømmehal, fodboldbaner eller tennisbaner. Derudover har hotellerne også fitnesscenter med udstyr i en høj kvalitet, så I også på den måde kan arbejde på formen. 

I kommer altid il at bo på lækre hoteller, hvor de kan stå for al forplejning, hvis I ønsker det. Dermed behøver I ikke at tænke over at skulle ud og finde mad midt på dagen. Læs mere om Yaksport her.  

Emilie Ann Jacobsen