Kontakt den lokale tandlæge i Silkeborg ved akutte situationer

10 juli 2021
Astrid Pedersen

Vi ved alle sammen at det er vigtigt at gå til tandlæge mindst én gang om året. Det årlige eller halv årlige tandlæge besøg er en vigtig forudsætning for at kunne holde tandsættet funktionelt og intakt hele livet igennem.

Mindst lige så vigtigt er det at du opsøger en tandlæge så hurtigt som muligt hvis en eller flere af dine tænder skulle komme til skade. Ellers risikerer du nemlig blot at gøre ondt værre.

Find den nærmeste akut tandlæge i Silkeborg

Befinder du dig i Silkeborg eller nærmeste omegn, og har du behov for akut tandlæge hjælp, kan du altid kontakte EBdent Tandlægeklinik ApS. EBdent Tandlægeklinik ApS kan hjælpe dig i akut opståede nødstilfælde uanset om du er fast bosiddende i Silkeborg eller blot på besøg i byen.

Hos EBdent Tandlægeklinik ApS kan du blandt andet få hjælp hvis du pludselig oplever stærke smerter i tænder eller voldsomme blødninger fra tandkødet.

Her er det vigtigt at du med det samme tager kontakt til tandlægen da der kan være tale om en byld eller en absces som er bristet, og dette kan være rigtig farligt for dit generelle helbred. Det samme gælder hvis du har ødelagt en eller flere tænder i forbindelse med eksempelvis et traume, eller fordi du har bidt i noget hårdt så en tand er flækket.

EBdent Tandlægeklinik ApS kan hjælpe med oprensning og akut udbedring af skaden, for eksempel ved en midlertidig lapning af tanden, også uden for normale åbningstider. Og det er meget vigtigt at du på næst kommende hverdag opsøger dig faste tandlæge som vil udføre tiltag til mere permanente reparationer.

Hvem er EBdent Tandlægeklinik ApS?

EBdent Tandlægeklinik ApS er en af de mere velrenommerede tandlægeklinikker i Silkeborg. Hos EBdent Tandlægeklinik ApS får du altid en professionel tandbehandling – læs mere, og book tid hjemmesiden ebdent.dk

Flere Nyheder