Hvad er fordelene ved at benytte et malerfirma i forbindelse med renovering?

Når du overlader malerarbejdet i din bolig til et malerfirma i stedet for selv at kaste dig ud i den slidsomme opgave, er du for det første garanteret et optimalt resultat, for det andet sparet for masser af tid og besvær. Det er muligt, at du mener, at du selv kan udføre malerarbejdet billigere. Men her skal du tænke på, at du for det første skal ud og skaffe en masse udstyr, som du måske ikke har i forvejen – og som du måske aldrig (eller i hvert fald sjældent) kommer til at få brug for igen.

Det drejer sig om alt fra malerpensler og ruller til spande, bakker og spartler – du skal måske endda investere i en trappestige, hvis du ikke allerede er i besiddelse af en sådan. Alle disse ting vil en professionel maler medbringe. Og det samme gælder for de materialer, der skal bruges i forbindelse med malerarbejdet. Maling, primer, grunder, spartelmasse, sandpapir, malertape samt plastik og pap til afdækning er ikke billigt i anskaffelse, medmindre du har et malerfirma, og derfor kan købe disse materialer billigt ind i stor volumen.

Og så er der hele tidsforbruget. Hvis en bolig skal males grundigt, er dette ikke gjort med at smøre maling på overfladerne. Både vægge og indvendigt træværk (for eksempel paneler, dørkarme, trælister, gelændere og vinduesrammer) skal forberedes ved hjælp af slibning med sandpapir og primes med microdispers. Dette sikrer, at malingen binder til overfladen, så resultatet kan blive ensartet og langtids holdbart. Men det er en tidskrævende proces, og du kan roligt regne med at sætte det meste af en uge af til dit maler projekt.

Få et stærkt tilbud på maling af boligen

Du kan i stedet vælge at sende en forespørgsel til dit lokale malerfirma og indhente et tilbud på malerarbejde. Læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma/ 

Astrid Pedersen