Har du de rette ting til at holde dine skøjter ved lige med?

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er rigtig heldig, hvis du har nogle, som der tager sig af dine skøjter, når du ikke bruger dem, så de altid er klar til at fungere perfekt og tilpasset dig.

Så er du enten et barn, hvor forældrene skal tage sig af tingene for dig, eller du er professionel skøjteløber, hvor du er i en liga, hvor du har andre til at klare alt det tekniske og andet praktiske for dig, så du bare skal fokusere på at præstere.

For alle os andre – og dem er der mange af – så skal vi selv sørge for, at de skøjter fungerer optimalt hver gang.

Dette handler om at se på, om de skal rengøres, om de skal repareres, eller de skal gøres klar til, at man løber med dem; andre gange er der måske ligefrem nogle ting, som der skal udskiftes på skøjterne.

Det kan også blive nødvendigt, at du udskifter til nogle andre skøjter, hvis dem, du har nu, ikke længere lever op til de krav, som du har til dine skøjter – eller du bare ikke kan passe dem længere.

skøjter

Det kan blive en mindre videnskab at holde orden på ens skøjter

Der vil nok være en del firmaer, sælgere og producenter, som der vil forsøge at sælge ting til ting til dine skøjter, som du angiveligt kan forbedre dem med, og så er der måske nogle sager, som du kan sætte på dine skøjter, så det bliver meget nemmere og lettere at stå på dem.

Nogle af de ting er rent humbug, mens andet ikke er noget, som du har brugt for.

Nogle andre ting føler man dog, at man ikke kan undvære, så dem må man bare have fat i.

Det er trods alt bedre, at man sørger for ens skøjter, end at man bare slider på dem uendeligt, så man snart skal hen at have nye skøjter.

Flere Nyheder