Gå ikke for længe i boxershorts

14 april 2020
Anders Lundtang Hansen
Gå ikke for længe i boxershorts

Vores overskrift angående brugen af boxershorts gælder både i dagens løb, men det gælder så sandelig også, hvor længe man agter at have dem på i sammenhængende dage i træk.

Lad os tage det sidste først og bare slå fast, at din mor havde ret, da hun sagde, at du skulle huske at skifte sokker og underbukser hver dag.

Ja, det er kedeligt og irriterende at skulle vaske tøj tit, men det kan simpelthen bedst svare sig af flere grunde; og hvis du er bange for at bruge for meget vand, så kan du slå flere vaske sammen og eventuelt vaske ting, du ikke så tit får vasket.

Det er for det første ikke så hygiejnisk at have de samme boxershorts på flere dage i træk, da der kan komme bremspor, små tissedråber og andet i det, og selvom tis er sterilt, så er den slags bare ikke lækkert for dig selv og din omgangskreds på længere sigt.

Det kan blive en bakterierede, hvis du har de samme boxershorts på for lang tid af gange, hvorfor man altid skal huske at pakke rigeligt med undertøj, når man rejser på ferie eller lignende – alternativt må man købe nogle undervejs på ferie.

Til nøds kan man bruge dem to dage i træk, men så er grænsen også nået, specielt fordi man sidst lugter sig selv, mens andre gør det lang tid i forvejen, men de er måske for høflige til at sige noget til dig – men hvem gider lugte af pis og lort?

Har du en dag, hvor du kan rende rundt derhjemme og være i dine boxershorts, så skal man da bare gøre det, men lad nu være med at invitere folk forbi, gå ned at handle eller tage imod pakker i boxershorts.

Andre kan få mere at se, end hvad de lige havde lyst til den dag.

Flere Nyheder