Fra fodbold træningslejr til Camp Nou

Alle store fodboldklubber har deres egen fodbold træningslejr

Prøv at tænk på de største og mest berømte fodboldsklubber du kender  – Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Paris Saint Germain (nogle ville også sige Brøndby). 

Fælles for dem alle er, at de har en fodbold træningslejr, som kun er sat i verden for at udklække talenter, og allerhelst verdensstjerner. Alle de største spiller er startet på en fodbold træningslejr, et eller andet sted i verden. Ikke nødvendigvis i en storklub, det kan også være i en lillebitte klub, hvor de så er blevet scoutet.

Havde det ikke været for fodbold træningslejre  så var verden gået glip af mange store boldekvilibrister.

Vil du også gerne på fodbold træningslejr?

Du kan også kommer på en fantastisk fodbold træningslejr med din egen fodboldklub. Når vejret er tvivlsomt om vinteren i Danmark, så kan I tage sydpå og nyde de grønne græstæpper. Prøv selv at tjekke hjemmesiden Yaksport.dk, som har en masse spændende ture til fodbold træningslejre.

Det kan eksempelvis være til Tyrkiet eller Portugal, hvor banerne er fine og grønne i vinterhalvåret. Så har du og dine holdkammerater mulighed for at øve magi med kuglen og samtidig komme i god form.

Der er sørget for det hele

I skal mere eller mindre ikke gøre andet end at snøre støvlerne og tage benskinner på. Alt er nemlig arrangeret fra A – Z.

Der venter en guide på jer i lufthavnen, som sørger for at I kommet problemfrit frem til hotellet. Og hotellet er selvfølgelig 4/5 – stjernet, så I bliver godt indkvarteret. 

Der skal god mad til for at I kan yde optimalt under træningen. Derfor er der morgenmadsbuffet, frokostbuffet og aftensmadsbuffet + det løse, hvis I bliver småsultne.

I spiller 2 x 90 minutter om dagen, og der er sørget for transport frem og tilbage. Desuden kan der arrangeres træningskampe mod andre hold.

I kommer nærmest til at føle jer som professionelle på træningslejr.

Troels Nielsen