Find din dygtige advokat Holstebro til private og erhverv

Alle – private såvel som erhvervsdrivende – kan få brug for en dygtig og kompetent advokat. Og er du bosat i Holstebro eller omegn, er hjælpen nær.

Juridisk bistand til virksomheder i Holstebro ved Ret&Råd

Advokathuset Ret&Råd Holstebro er fuldt kompetente til at yde rådgivning og vejledning til erhvervskunder, som måske ikke har deres egen juridiske afdeling internt i firmaet og ikke har brug for en fuldtids advokat. Ret&Råd Holstebro har mange års erfaring med at yde rådgivning og bistand til virksomheder af alle størrelser i lokal området, og opererer inden for områderne fast ejendom, foreninger og fonde, retssag, virksomhedsrådgivning.

Skal du for eksempel som bygherre eller entreprenør bruge en advokat, som kan bistå dig omkring de juridiske forhold forbundet med ejendomsadministration, entreprise og byggeri, køb og salg eller leje og udlejning af fast ejendom, står Ret&Råd Holstebro klar med et team af dygtige advokater med speciale i ejendoms- og erhvervs jura, som kan hjælpe dig på rette spor.

Advokathjælp til private hos Ret&Råd Holstebro

Hos Ret&Råd Holstebro ydes der rådgivning og juridisk bistand til private såvel som til erhvervslivet. Som privat person kan du for eksempel få kompetent rådgivning inden for følgende områder: Ægteskab og samliv (for eksempel skilsmisse, samvær og forældremyndighed), bolig (køb og salg af ejer- eller andels bolig, tvister mellem lejer og udlejer), testamente, boskifte og arv, erstatningssager (for eksempel i forbindelse med ulykker eller vold), hjælp til retssager, bistand i strafferetlige forhold, samt vejledning og advokathjælp i forhold til ansættelse og arbejde.

Ret&Råd Holstebro rådgiver også inden for privat økonomiske forhold i forbindelse med gaver og familie lån, og der ydes også hjælp til udfærdigelse af fremtidsfuldmagter. En fremtidsfuldmagt giver mennesker med udsigten til fremtidig mental svækkelse mulighed for at give de rette personer fuldmagt til at træffe beslutninger omkring økonomi og andre vigtige forhold.

Læs mere på ret-raad.dk

Astrid Pedersen