Få hjælp til kloakservice i Nordjylland

Når du selv ejer dit eget hus, er du også 100% ansvarlig for de kloaksystemer, som tilhører matriklen. Dette faktum kommer ofte som en stor overraskelse for mange husejere, som måske tror, at det er kommunen, der står med ansvaret.

Du bør altid sikre dig at du har god kontakt til en autoriseret kloakmester i dit lokal område. Optimalt bør du have en stående service aftal med vedkommende. Med en sådan aftale om kloak service kan du sikre at dine kloak rør altid er rene og intakte, og dermed forebygge grimme overraskelser.

Hvor kan jeg få professionel og kompetent kloakservice i Frederikshavn?

Er du bosat i det nordjyske – for eksempel omkring Frederikshavn, Hjørring. Brønderslev eller Sæby – kan du med stor fordel anvende Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S som din kloakmester. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S er kendt for det høje service niveau og professionelle tilgang til alt hvad der vedrører kloak og entreprenør arbejde.

Hos Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S kan du få den mest kompetente hjælp til eftersyn, rensning og reparation af dine kloak systemer. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S tilbyder højteknologiske løsninger i forbindelse med inspektion og reparation af dine kloakker, for eksempel i form af tv inspektion og strømpeforing. Begge dele er såkaldte no dig løsninger hvilket betyder at arbejdet kan udføres uden at skulle grave hele haven op.

Ved tv inspektion sendes et kamera ind i kloak rørene. Billeder fra kameraet kan så afsløre om der skulle være læk i form af gennemtæring eller skader på ledningerne, eller om der er tilstopninger i systemet. Skulle der være tegn på skader kan Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S tilbyde lapning og tætning af røret ved hjælp af en strømpeforing – en nem og hurtig procedure som ikke kræver opgravning af kloak rørene. Du kan finde Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S på hjemmesiden vennelyst.dk.

Astrid Pedersen