Få flotte vægge med hjælp fra malerfirma i Helsingør

19 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er farven på væggene i stuer og værelser begyndt at falme – og har det hvide i loftet fået et gulligt skær? Så er der noget der tyder på at dit hus eller din lejlighed trænger til en istandsættelse.

Kan jeg selv male min bolig?

Måske har du længe gået og overvejet at du burde tage dig sammen og få malet vægge, lofter og indvendigt træværk i boligen. Det er bare ikke noget lille projekt – og du skal regne med at sætte mindst en uge af til det.

Malerarbejde er en del mere tidskrævende end man måske lige umiddelbart går rundt og tror. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og resultatet skal være flot og holdbart.

Samtidig er malerarbejde temmelig hårdt. Du vil blive overrasket over hvor slidsomt det kan være blot at skulle udføre de indledende øvelser, for eksempel i forbindelse med nedtagning af gammelt tapet og slibning af vægge.

Endelig er malerarbejde ingen gratis omgang. Det finder du ud af når du skal betale for udstyr og materialer som skal bruges til projektet. Og lægger du det forventede tidsforbrug oven i de direkte omkostninger forbundet med indkøb af diverse grej vil det hurtigt stå klart at det bedre kan betale sig at overlade malerarbejdet til de rette fagfolk.

Malerarbejde – et job for professionelle malere

Med en dygtig maler – eller flere af slagsen – til hjælp er du garanteret et smukt resultat som du kan have glæde af i mange år. En faguddannet maler har de bedste forudsætninger for at få vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig til at stråle. Og så slipper du for selv at skulle bøvle med malerarbejdet.

Find din maler hos Malerkanonen

I Helsingør kan du finde din lokale maler hos den nærmeste afdeling af Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder