Få ny energi til at dyrke din sport med en svømning træningslejr

Som amatør sportsudøver er det yderst begrænset, hvor langt man kan nå i sin sportslige udvikling, når man kun har få timer til rådighed på ugentlig basis, i hvilke man kan dyrke sin sportsgren. Hvis man ikke har mulighed for at sætte fokus 100% på træning og øvelse, når man hurtigt et plateau, fra hvilket det er vanskeligt at komme videre – stigningen mod den øverste top er simpelt hen for stejl. Og her kan man let gå hen og miste modet. Der er trods alt grænser for, hvor morsomt det er at dyrke sport, hvis man føler, at man hænger fast og ikke rigtig kommer videre.

Boost din udvikling og styrk din teknik med en svømning træningslejr

Især sportsudøvere, som er meget afhængige af bestemte typer trænings faciliteter – som for eksempel svømmere – kan hurtigt komme til at føle, at de ikke kommer videre i deres træning. Ofte vil det kun være muligt at dedikere baner til svømmetræning en eller to timer om ugen – og det giver ikke rigtig noget at træne, hvis man skal svømme i zig zag mellem børn, pensionister og andre motionssvømmere. Men der er en oplagt mulighed for dig, som ønsker en mærkbar forbedring af din timing, kondition og teknik – og det er en svømning træningslejr.

Den danske rejse arrangør Yak Sport arrangerer træningslejre for klubber, herunder svømmeklubber, på hvilke man som enkelt individ kan styrke sin egen individuelle teknik og kondition, og som hold kan opnå et bedre sammenspil og sammenhold. Hvis du og din svømmeklub beslutter at rive en uge ud af kalenderen og dedikere denne til en svømnings træningslejr gennem Yak Sport, får I et uforglemmeligt all inclusive ophold på et luksushotel i eksempelvis Portugal, Spanien eller Tyrkiet, samt fuld adgang til bassiner af højeste standard og med olympiske mål.

Læs mere om svømning træningslejr på yaksport.dk

Astrid Pedersen